<!–:ca–>Administració de finques<!–:–><!–:es–>Administración de fincas<!–:–>

LLOHIS és una empresa dedicada a la construcció i els serveis immobiliaris. Fou fundada l’any 1967 per Antoni Llohis i Roser Badia i actualment és dirigida per M. Carme Llohis i Badia.

Al llarg de les dècades, a LLOHIS hem ofert, amb constància i dedicaci������, un servei professional i un tracte familiar que ens han valgut el prestigi d’un nom,  garantia de seriositat i eficàcia en el sector.

Com a empresa col·legiada al Col��legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida oferim els següents serveis:

COMPRA – VENDA

Si teniu una propietat per vendre a La Vall de Lord o comarca, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres:  farem la promoci��, atendrem les visites i farem tots els tràmits perquè no us hagueu de preocupar de res.

Ens dediquem a la compra i venda de pisos i cases,  terrenys i finques rústiques, garatges i pàrquings, cases de pag��s, locals comercials, naus industrials…

LLOGUER

Som especialistes en la gestió de lloguers a La Vall de Lord, especialment a Sant Llorenç de Morunys, Port del Comte i La Coma i La Pedra.

Tenim en estoc pisos, apartaments i cases moblats i sense moblar en lloguers de temporada, per mesos i per a tot l’any.

Si teniu una propietat per llogar o n’esteu buscant una, consulteu el nostre web o veniu a les nostres oficines, us podem ajudar!

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Tenim una dilatada experiència en l’administració de finques, tant en Gestió de Comunitats de propietaris (PH) com en  Gestió de Finques de Lloguer (PV).

Informeu-vos-en sense cap compromís a les nostres oficines o emplenant aquest formulari:

 

CAPTCHA